بسته های آموزشی پتروشیمی و پالایشگاه

بسته های آموزشی پتروشیمی و پالایشگاه

بسته های آموزشی پتروشیمی و پالایشگاه

بسته های آموزشی پتروشیمی و پالایشگاه

جهت تهیه بسته های آموزشی از طریق پیج اینستاگرام اقدام نمایید.
https://instagram.com/ir.npc

پیوندها


کلیدهای فشار قوی به منظور قطع و وصل مدار در سیستم‌های فشارقوی به کار می‌روند. در این نرم‌افزار ابتدا به معرفی انواع کلیدهای فشار قوی اعم از سکسیونرها و دژنکتور‌ها پرداخته می‌شود. سپس در ادامه به مطالبی از قبیل آشنایی با سرویس و بهره‌برداری از کلید، انواع عیوب کلیدها، حفاظت‌های مرتبط با کلیدهای فشارقوی و ایمنی پرداخته می شود.
شبکه‌های فشارقوی را از لحاظ سطح ولتاژ می‌توان به سه دسته فشارمتوسط، فشارقوی و فوق فشارقوی تقسیم کرد. شبکه‌های فشارمتوسط یا Medium Voltage شبکه‌هایی هستند که سطح ولتاژ آن‌‌ها بین 1 تا 63 کیلوولت است. در این نرم‌افزار منظور از فشارقوی همان سطوح Medium Voltage است.

برای قطع و وصل سیستم‌های فشار قوی از کلید‌های فشار قوی استفاده می‌شود. این کلیدها تجهیزات فشارقوی را به شبکه وصل و یا از شبکه ایزوله می‌کنند. کلیدهای فشارقوی باید بتوانند هر نوع جریانی را اعم از جریان‌های کوچک نظیر جریان مغناطیسی ترانسفورماتور بدون بار تا بزرگترین جریانی که ممکن است در شبکه به وجود آید را از خود عبور دهند. همچنین در حالت قطع نیز باید بتوانند ولتاژ اعمال شده به کنتاکت‌های کلید را تحمل کنند بدون این که جرقه‌ای بین آن‌ها به وجود آید.

در این نرم‌افزار ابتدا به معرفی انواع کلیدهای فشار قوی اعم از سکسیونرهای قابل قطع و غیر قابل قطع زیر بار ، کلید روغنی، کلید کم روغن، کلید هوایی، کلید SF6، کلید خلأ، کلیدهای قدرت کشویی و ثابت پرداخته می‌شود. سکسیونرها وسایلی هستند که جهت ایزوله کردن تجهیزات فشارقوی از شبکه و برداشتن ولتاژ از آن‌‌ها به کار برده می‌شود. کلید قدرت یا دژنکتور کلیدی است که می‌تواند در موقع لزوم جریان عادی شبکه و در موقع بروز خطا، جریان اتصال کوتاه و یا هر نوع جریانی با هر اختلاف فازی را به سرعت قطع کند.

کلیدهای فشارقوی نیز مانند سایر تجهیزات، جهت صحت عملکرد و اطمینان از کارایی و افزایش عمر آن‌ها احتیاج به مراقبت، نگهداری و بازرسی‌های مرتب دارند. کار بر روی کلیدهای فشار قوی باید در حضور افراد ماهر و با صلاحیت صورت گیرد و پس از تعویض قطعات، صحت عملکرد توسط افراد مجاز یا بازرسان فنی تأیید شود. تست‌های دوره‌ای تحت عنوان تعمیرات پیشگیرانه که به اختصار PM گفته می‌شود، انجام می‌گیرد ولی کارهای اساسی و یا کارهای مربوط به شین‌های اصلی در زمان تعمیرات اساسی یا Overhaul صورت می‌گیرد.

 

با سرفصل‌های این محصول آشنا شوید:

1-کلیات
2-دسته‌بندی انواع کلیدهای فشار قوی
3-سکسیونرهای غیر قابل قطع زیر بار
4-سکسیونر قابل قطع زیربار
5-مشخصات فنی و عوامل مؤثر بر عملکرد سکسیونرها
6-کلید روغنی
7-کلید کم روغن
8-کلید هوایی
9-کلید SF6
10-کلید خلأ
11-کلیدهای قدرت کشویی و ثابت
12-مشخصات فنی و عوامل مؤثر بر عملکرد دژنکتورها
13-اتاق‌های نصب کلیدهای فشارقوی یا Substation
14-شناخت مراحل و توانایی Rack-Out و Rack-In کردن کلیدهای فشارقوی
15-آشنایی با آزمایشات قبل از بهره‌برداری
16-تمیزکاری و تنظیم کلیدها
17-آشنایی با تست‌های دوره‌ای کلید
18-توانایی قرار دادن انواع کلیدها در حالت تست و انجام آن
19-توانایی باز و بسته کردن و تعویض قطعات کلیدها
20-تشخیص قطعات معیوب
21-آشنایی با حفاظت‌های مرتبط با کلیدهای فشارقوی
22-ایمنی